Måndag

T-minus 2 dagar!

JPH har idag avslöjat vad nedräkning är till. Tyvärr kan han inte följa med på den resan så att han och jag kanske får göra om den resan på lördag.

Idag så har jag lagt till lite nyttiga husmorstips på receptsidan. Sånt är alltid bra att ha till hands! Titta in där och läs!

Jag är hur slut som helst efter helgens bilrejs. Trots detta så har jag idag varit hemma hos min lilla Mamma och fixat. Tankat bilen med både bensin och luft. Luft i reservhjulet, jag lär mig saker ibland av mina erfarenheter sörrni!

Mammas tvlåda ville inte fungera igår när hon kom hem heller så den har jag också tittat till. Det var som väntat inget fel på den. Nu har lilla Mamma tv så hon kan se nyheterna och annat. Batterierna i fjärrkontrollen satt åt fel håll.

Den välsorterade Ica-affären har fått ett besök också. Där bjöds man denna vecka på sopsäckar om man självscannar för över en hundring. Jag fick såna eftersom jag köpte en lampa för 119:-, jag har fått jordade kontakter i mitt rum på landet och blev då i behov av en ny lampa.

Bolaget har också fått besök. Det jag egentligen skulle ha fanns inte, nämligen sånt där vin jag fick av Mamma igår. Så, det blev lite annat smått och gott och en alldeles för dyr nota. Hur ska denna månad sluta rent ekonomiskt???



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är inte så ovanligt bland normalt folk heller, att inte gilla tanter."
Johan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007