Tisdag

T-minus 1 dagar!

Ny länk på länksidan! Till en av mina idolers sida! Spana in Uggla liksom!

Alltså, hur skulle jag klara mig utan JPH???

Igår satt jag och syrran och surrade i telefon. Hon kom på att hon skulle spela in Heroes imorron. Jag måste ju också det då ju!!!! Men jag kan inte spela in från tvn för jag har packat in videon i garderoben. Heroes måste jag ju se! Den räddande ängeln i detta fall blev JPH som lovade att tanka upp avsnittet till min dator.

Fotbollen som var igår gick helt åt helvete. I såna här lägen så begriper jag inte varför jag ens tittar på sån skitsport!

MrT kom över för att se fotbollen. När klockan var ungefär 16 så ringde han och frågade när han skulle komma över! Sånt gör han aldrig!! Vi bestämde att han skulle ramla över hit vid 18-tiden och han anlände typ kvart över, jag är chockad!

Idag har vi bytt sladdar mellan parabolen och tvlådan. Jag kan se Eurosport nu!!!! Utan att behöva dra ur den trådlösa telefonen till och med!!!

Nu återstår det jobbiga att dra sladden efter väggen och samtidigt dra fram tvhyllan och förmodligen få en dammastmachock. Vi får väl se när det blir, jag har varit på gång att dra fram tvhyllan i några år nu så att det kanske inte händer närmaste veckan.

Idag ska jag tillbringa största delen av tiden i soffan och titta på Eurosport, Tv4Guld och Tv4Komedi. Bara för att jag kan!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Just det, Ibland gillar jag inte min mamma. Jag tycker hon rotar för mycket på mig."
Lydia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007