Onsdag

Idag är det dags! SmalareÄnThord är det vi ska gå och se ikväll! Bara en liten resa blir det, på en kvart är man nog på plats!

Ända tills igår så trodde jag att det var dagens enda aktivitet. Men, så fick jag ett oväntat samtal. Sic och GB på ingång till stan! Dom brukar ju alltid höra av sig typ en vecka innan dom anländer men nu var det snabba ryck, idag är dom här!

Jag har fått telefonrapporter från innan nio imorse. Om frukost, tågpåstigning, incheckning och vila. Så nu får vi se hur länge de två tokarna behagar vila och sen är det bara att bege sig iväg.

När det var tågpåstigning så sa jag att jag var på väg att tvätta håret, jag har fortfarande inte orkat med det så jag tänker alltså visa mig med skitigt hår. Sic sa att jag var snygg trots det! Häromdagen så provade jag lösögonfransarna jag fick av syrran och Izas matte, i ett svagt ögonblick så lovade jag syrran att jag skulle ha fransarna på idag. Tveksamt om det blir så nu när jag ska iväg så tidigt och träffa Sic och GB. Vi får väl se som vanligt. Just nu känns det fasen jobbigt att ens klä på sig och sminka sig. Jäjä!

GulleJPH har tankat upp dagens Heroes, så nu får jag verkligen kämpa med att inte börja tjuvtitta på det. Jag har ju bestämt mig för att följa serien bara på tv och inte ta hem och titta i förväg, det är därför JPH får ladda upp bara ett avsnitt, om jag själv söker på Heroes och hittar hela säsongen så är det ju jäkligt tveksamt om jag lyckas hålla mig från att titta lksom. Så dagens avsnitt ska jag inte se förräns imorron för det kan man ju göra om man spelar in, så jag låtsas som att jag har spelat in jag.

Tror att jag joinar tokarna på den där vilan en stund nu!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor."
Henrik, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007