Torsdag

28,3° bakom parabolen!

Thord var som vanligt sketabra! Några i bandet var utbytta sen jag såg dom sist. Grabbarna körde tre perioder som i en hockeymatch, första perioden var bäst tror jag, eller nää, alla var bäst! Eftersom spelningen var på Engelen så var det så jäkla asvarmt och i första perioden hade inte så mycket folk hunnit dit och temperaturen var mer lagom då.

Lite smakprov i bedrövlig kvalitet: Highway to Hell i lite ovanlig version. Uggla i Thordversion.

Innan Engelen så hann jag med att träffa Sic och GB över en bit mat på Kellys. Jag har ju bestämt mig att jag ska äta hamburgare överallt dit jag kommer och gjorde så igår också. Sååå gott!!!! Blev positivt överraskad faktiskt, senast jag åt på Kellys kändes det sunkigt. Alla tre åt hamburgare och alla blev nöjda och jäkligt mätta! Sic blev så belåten att han blev helt trött ett tag.

Idag kom beslutet från f-kassan så nu har allafall en klump i magen lugnat ner sig lite. Hade beslutet varit annorlunda hade jag nog förmodligen svimmat en dag som denna. Jag är sååå trött!!

Min hårddisk har kommit också, det tog bara flera veckor liksom. Känns ju underbart att den nu är så nära, men inte faan orkar jag gå på bingohörnan och hämta den idag inte.

Eftersom jag svettades som en gris igår så ägnar jag mig idag åt projekt vätskeersättning. Den hysteriska utetemperaturen gör det inte lättare kan jag meddela. Fast, det är rätt mysigt att ha sånt här finväder och värme i oktober!

Ska se gårdagens Heroes och sen invänta dagens avsnitt. Det är lite spännande det där och JPH har sagt att man inte får missa ett endaste avsnitt. Ja, just det, JPH. Honom pratade jag med igår när jag upptäckte att SmalareÄnThord inte spelar i helgen. Vi skulle ju eventuellt gå och se på Thord om ork fanns men nu spelar inte orken nån roll så det får bli en annan gång.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror att kungen har en hund. Kanske för att han ska vänja sig vid att vara tillsammans med vanliga människor och ha någon att prata med."
Hans Martin, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007