Fredag

Nu ger jag faan upp det här med ekonomi! Idag damp en liten lätt gasräkning på 1300:- ner i brevlådan. Tjohoo!!! Det tar aldrig slut på alla oväntade utgifter känns det som. Ja, det ordnar sig nog, det brukar ju göra det.

Lite lätt uppgiven över min ekonomi så kände jag att jag är lite trött på långa naglar så jag bestämde mig för att fila ner alla. Efter fyra naglar gav jag upp. Det såg inte klokt ut! Jag gick omkring här hemma och plockade lite och passade då på att slå av två naglar en på pekfingret, lååångt ner, härregud vad det blödde, och så på tummen intill, där blödde det inte lika mycket.

Efter blodbadet så skulle jag tvätta håret. Det är inte skönt att göra sånt med avslagna nagelar kan jag upplysa om. Fy vad det sved.

Här på eftermiddagen så ringde MrT och berättade att han skulle till Åland. Hoppas verkligen att han kommer ihåg att köpa cigg till mig. Och hoppas att han kommer ha kul. Och hoppas att han kollar katterna innan han åker så att stackars Tyson inte blir instängd i nån garderob, jag har ringt och sagt att han måste se alla katterna innan han åker, men man vet ju aldrig.

Eftersom jag bestämt mig för att vara hemma och se tv så har jag tittat i tv-tablån. Alla program krockar ju!!!! Jag vill se Doobidoo och jag vill se Idol. Criminal Minds och Special Victims Unit. Jäjä, förhoppningsvis så ligger jag och halvsover i soffan hela kvällen så att jag är lite pigg imorron när MrT kommer från kryssningen, han kommer ju inte vara pigg liksom.

Imorron blir det middag bestående av abborrgryta och landetpotatis. Allt enligt MrTs önskemål. Känns ju så bra när jag, som inte är nån hejjare på mat, kan uppfylla hans matönskningar. Han är typ kock liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Alla prinsessor är skära på dagen, men när det blir natt och mörkt ser de alldeles svarta ut."
Synne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007