Lördag

Gårdagen slutade med att jag gick och handlade och glömde mjölk och fil. Efter det så såg jag och Robban på Idol tillsammans via msn. Efter Idol så skippade jag Criminal Minds och tittade på Doobidoo. Förstår ni hur konstigt det känns nu när jag ska försöka vara som en helt vanlig jättetrist Svensson???

Idag har jag klarat av melodikrysset av mig själv med bara lite hjälp av Google och imdb. Jag känner mig sååå stolt!

På eftermiddagen så landade MrT med båten. Det tajmade sig precis med mitt potatishämtarbesök hos Mamma så jag åkte in och hämtade honom, det är ju inte någon tull på helger. Dessutom så ville jag hemskt gärna ha sällis till affären när jag nu så himla bra lyckats passa in att gå och handla när alla andra går och handlar på lördagar.

Vi glömde att köpa grädde så vi fick besöka en till affär. Efter dessa två affärer var jag helt slut och svettig. Tur att jag inte gick själv kan jag säga. Dessutom var det jag som fick bära! Fast, jag bar bara handlingen från affär nummer två och det var ju bara en grädde.

Det blev en något sen middag för MrT somnade på soffan i några timmar. Att det blev sent gjorde ingenting för det blev så himlans gottigt!!! Jag tror att landetpotatisen förhöjer abborrgrytan ett snäpp faktiskt!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Prinsessor har liksom mer blod i ådrorna än normala människor har. De måste vara söta. De kan inte väga hundra kilo och ha stora huvuden."
Mårten, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007