Söndag

Dagen startade med att min hemmatelefon ringde tjugo minuter före åtta! Efter två timmar kom jag på att jag kunde kolla på telefonsvararen vem det var som ringt, det var Mamma, från mobilen! Lite orolig blir man ju så jag ringde upp. Men min Mamma hade tagit med mobilen ner i källaren när hon skulle ställa nånting på pannan, klocka i mobilen ni vet. Hon hade råkat trycka ringa upp och kommit till mig. Jaja, tur att jag var vaken då och låg och lyssnade på en bok!

När vi fikat och läst lite i Conrad-katalogen så skulle jag skjutsa hem MrT. Han hade köpt 20 kilo kattsand på affärn igår och då kan man inte åka tunnelbana. På väg hem till honom så ser vi en katt som ser ut precis som hans Apache. Vi stannade och ropade men katten var fullt upptagen av ett gäng skator. Apache ramlade ut genom fönstret förut och var borta i tre månader så vi blev lite lätt oroliga. Jag följde med MrT upp för att kolla om alla katterna var på plats, som tur var så var alla där, piuh!

När jag ändå var där så var jag ju helt enkelt jättetvungen att hälsa på katterna. Tyson, min favvis, fick jag i vanlig ordning ta upp i famnen och han spann massor. Tyson gör som så att han typ räcker ut tungan lite när han mår bra, ser skitfånigt ut. Idag blev han så himla glad att han skulle pussa mig ordentligt och slickade mig på munnen, guuud vad det kittlades!!!! SötTyson!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är väldigt många som vill avliva hela kungahuset."
Marie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007