- 071008

Måndag

Ska jag ha en till nedräkning? Om jag ska det så är det T-minus 5 dagar.

Igår, efter att jag skjutsat hem MrT, så drabbades jag av plötslig trötthet. Denna trötthet skulle botas med en kopp kaffe. Går till köket och ska hälla upp ur termosen och det är typ slut! Jag hade laddat kaffebryggaren full och jag och MrT hade fikat. Det var nästan så jag trodde att termosen läckte.

När jag inte hittade nån läcka på termosen så ringde jag MrT och frågade hur jäkla mycket kaffe han egentligen druckit. Samma som mig, två muggar. Jag var fasen tvungen att ta fram decilitermåttet och kolla hur mycket mina kaffemuggar tar. Där löstes ju allt, det går i fyra deciliter i muggen som MrT använder och 2,5 i min, jag har nästan hälften mjölk. Tror jag får inhandla mindre muggar, tänk om fler än två ska ha kaffe här liksom!

Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter handlade om bokstaven S och siffran 2. Eva ville inte sy på symaskin utan ville bli sångerska! Brasse var sjuksköterska och Magnus var hos doktorn och hade ont i hela kroppen och började nerifrån med stickningar i fötterna och hade barr i skorna.

Efter Fem Myror fick jag en chock! Igen!

MrT ringde och sa att jag var tvungen att slå igång Kanal9 på tvn. Jag undrade varför men han sa bara att jag skulle få på Kanal9. När jag hittade kanalen så var det en biografi om BonJovi! Men liksom vaaaad har hänt med MrT????

Just vid den tidpunkten var jag inte så intresserad av BonJovi utan jag var mest intresserad av att få tips om mitt dator-och-skrivbords-projekt. Det skulle kännas jäkligt bra att få upp datorerna från golvet så det är lättare att dammsuga. Nu har ju jag en sån där utdragslåda med tangentbordet i mitt skrivbord och i den kan man inte fästa nåt för då brakar ju hela skiten. Jag har även en lådhurts under skrivbordet och jag är lite lätt tveksam till om det går att skruva fast en bräda i den, MrT har en likadan hurts så han kanske kunde veta sånt tyckte jag. MrT visste inte ett dugg för han ville titta på BonJovi!

Såhär efteråt så tycker jag att det var lite gulligt av honom att ringa. BonJovi är idoler som har hängt med läääänge i min värld. GulleMrT!

Om jag orkar idag så ska jag titta i lådorna i hurtsen och se hur mycket som finns där egentligen, kanske att det går att stuva om lite så att jag kan ta bort hurtsen helt. Om den går att rationalisera bort så kan det bli en lång hylla under skrivbordet där både datorer, fläkt och skrivare får plats. Jäjä, detta är alltså om jag mot förmodan skulle orka med.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om du är ute och går på stan och plötsligt kommer det en kung emot dig, då tror jag att du börjar förstå att du ser fel på något sätt."
Marie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007