Onsdag

T-minus 3 dagar.

Igår utfördes en av mina favvissysselsättningar, NOT!!!! Läkarbesök är inte nåt för mig men vad gör man när hostmedicinen tar slut men inte hostan?

Ringde först till "min" vårdcentral, där fanns som vanligt ingen möjlighet att få komma på besök. Fick då numret till en närakut, där hade dom tid med mig minsann. Enda problemet med närakuten var att hitta den men det löste Eniro.

Vilken service det var på den där närakuten! Jag blev helt förvånad! Jag hade tid 12:30 och var klar hos doktor, hade varit och handlat på Ica och fick ändå vänta utanför apoteket som har lunchstängt till 13:00. Närakuten och apoteket jag gick på ligger inte heller speciellt nära varandra, typ 10 minuter med bil eller nåt sånt, Ica-affären ligger däremot nära apoteket. Tänk om det alltid kunde fungera så i den svenska vården!

Att Cajan kostar pengar har jag ju fått reda på här senaste tiden. Jag ska inte klaga över det om det inte blir ännu mer oväntade utgifter på honom, MrT skulle byta bromsar på sin bil och fick veta att det skulle gå på 12000:-. Inte utan att jag lider lite med honom. Samtidigt så bestämde jag mig raskt för att inte lämna in Cajan på byte av bromsar.

Det är mycket bilar just nu, syrran har ringt verkstan och bokat tid. På verkstan sa dom att man inte får köra bil med ett sånt fel som hon har så nu har hon tagit Mammas bil.

Idag skulle jag betala räkningen till NCC/Folksam. Det gick inget vidare för jag hade ju inga pengar kvar efter Cajanlagning, däck och skåp. Fick ringa Mamma som ju självklart skulle ta hand om räkningen. Mammor är så bäst att ha!!!

Vi har varit på kyrkogården och tänt ljus till Pappa också. Det är så fint där men jag vet inte om jag tror att Pappa är där, jag tror nog att han går på skogen med BP och S-ES istället. Men, det är klart att han ser att vi tänder ljus!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Problemet för kungen är att han ofta syns när han är ute."
Tom, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007