Fredag

Nu blir jag riktigt irriterad!!!! För ett tag sen så fick jag källsorteringsguiden från fastighetsägaren. Där fanns alla varianter med metall, plast, glas och batterier. Vad gör jag då? Jo, jag sorterar. Vad händer? Jo, när jag kommer ner till där vi ska slänga sopor så finns där fortfarande bara hushållssopor, glas och tidningar.

Varför skickar dom ut källsorteringsguiden när det inte finns nånstans att kasta???? Det kan ju inte vara meningen att alla ska åka till sopen, hur många har tid och möjlighet till det liksom????

Igårkväll så mådde jag lite bättre och ringde MrT och frågade om han kanske kunde bjuda på te och CSI Miami, det kunde han. Så då åkte jag över dit och blev kvar ända tills syrran ringde idag. När hans ungar skulle iväg till skolan så fick man sig ett gott skratt. Där hemma är det dottern som håller reda på allt för annars skulle nog både MrT och sonen aldrig komma i tid nånstans. Men imorse, då när kidsen är på väg så kommer MrT på att det är kallt ute och att dom kanske vill ha vinterjackor på sig. Bra idé och jag blev faktiskt lite imponerad över hans tankegång. Sen när han rotade fram jackor i klädkammaren och upptäckte att barnen växt ur jackorna kändes allt som vanligt igen.

Så, idag har jag, syrran och Madeluttan varit och stödhandlat på bolaget. Madeluttan skulle ha vin, öl, smirrar och öl till Befälhavaren. Madeluttan och Befälhavaren har varit gifta i hundra år och har fortfarande skilda öl och ägodelar, jag skrattar gott åt det varje gång. Själv handlade jag ingenting eftersom jag inte har några pengar, tur att jag har en syster med välfyllt visa-kort!

Eftersom jag inte kom igång med att vattna blommsen igår så ska jag göra det idag. Men igår så chockade jag mig själv med att orka med att färga håret! Såhär i efterhand kan jag säga att det var inte nån vidare bäst idé att åka till MrT och katterna med fuktigt hår, jag hade såna jädrans tovor att jag behövde hjälp för att reda ut skiten.

Jamen just det!! Höll på att glömma. Idag på shoppingturen fick jag chocka syrran och Madeluttan riktigt ordentligt. Vi åkte Madeluttans bil och där är det en station som heter Viking inställd på radion, där spelas bara riktigt gamla godingar som jag aldrig känner igen. Men idag, då jäklar drämde jag till och kunde en av låtarna som spelades! Den var i och för sig på engelska på radion men jag kunde den minsann på svenska! Här är den, på svenska: Läppstift på din krage



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Kungar har större hjärnor än vanliga djur."
Arne, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007