Måndag

Idag har vi varit på affärn på byn. Först så vimsar vi runt och hittar allt som stod på lappen utom en bra ficklampa för det fanns inte. Väl ute i bilen kommer syrran på att hon glömt att handla cigg. Tur att vi fått parkering nära.

Syrran röker mentolciggisar och hade lite kris på cigg och jag röker vanliga cigg. Eftersom vi är lite företagsamma och jäkligt brajta så tillverkade egna mentolcigg med hjälp av billiga Level och Vademecum munvatten. Det blev riktigt bra! Smakade inte riktigt som köpementolisar men det smakade bra!

Inte nog med att syrran glömde cigg, vi hade tänkt att göra nåt vi aldrig gjort förut och glömde det! Såhär på landet kan man nämligen beställa systembolagsvaror och få det till affärn på byn. För oss känns det väldigt exotiskt och det hade vi bestämt att prova och så glömmer vi att beställa! Så, när vi kom hem så ringde vi ner på affärn och då gick det fint att beställa via telefon och varorna skulle finnas i affärn på fredagmorronen. Så nu väntar vi med spänning på fredagen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Drottningen kan aldrig vara på fri fot. Överallt där hon går finns det vakter som ser till att hon inte sticker iväg."
Regina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007