Onsdag

Finväder idag och utedusch!

Idag har vi lärt oss att vi nog inte vill bli skogsarbetare! Sådär mitt på dan idag, efter duschning och sånt, så åkte vi iväg med lånebilen för att se vad som skedde en bit bort på vägen. Det hade skramlat och rasslat hela dan. Vi hittade en sån där blå jobbarhusvagn och efter hur den var placerad så tror vi nu att det röjs i kraftledningsgatan. Men, man vet ju aldrig.

När vi ändå var ute och for så gjorde vi vår plikt som skogsägare och inspekterade skogen, vi kände att det låg på sen igår när vår inspektor ringde. Vi hittade nya skyltar och märkta träd, äntligen. Det är nåt med naturskydd eller skogsvård och konstiga växter som ska skyddas och Mamma har efterlyst dessa märkningar lääänge.

När vi kom hem så var det matlagning, klyftpotatis och kycklingfilé, det blev supergottigt! Efter middagen var vi så mätta att vi var helt enkelt tvungna att ta en liten prommis. Bara en liten för vi hade mycket att se på tv idag. REA hade säsongspremiär, sen var det HittaHem som följdes av Roomservice. Och sen så äntligen var det dags för veckans höjdpunkt Heroes!!!

När Heroes var slut så var vi också slut och gick för att borsta tänderna och pinka och så, då när jag är på väg till dass så ser jag att det är nån stackars, förmodligen då skogsarbetare, som är ute och vimsar med ficklampa runt en annan blå jobbarhusvagn som vi hittade när vi var på hundpromenaden tidigare på kvällen. Men alltså, fatta, klockan var då tio och beckmörkt ute. Det verkar ju helt sjukt med arbetstiderna för såna, inget för mig känns det som.

På tal om jobb. Nu har jag nya karriärplaner igen, fotograf! Närmare bestämt vykortsfotograf. Vet inte om det är speciellt lönande men jag har hört om att kulturarbetare kan få "lön" av staten och vykortsfotografering är väl kulturarbete om nåt.

Som ett litet tillägg så kan jag berätta att det var en jäkla tur att vi duschade mitt på dan idag, nu framemot kvällen så har kvicksilvret sjunkit till minus....



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Ett politiskt organ är till exempel statsministerns mjälte."
Odd, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007