Fredag

Nu har jag precis sett ett helt otroligt Idol-avsnitt. Hur fasen kunde Sam sitta säker liksom???? Helt jättekonstigt, varken syrran eller jag tror att fjårtisarna röstar på honom för utseendet och idag sjöng han ju hur dåligt som helst. Stackars Evelina åkte ut, jag tycker hon är så himla cool!

I dag, innan Idol så har vi tillbringat dan med att vänta på att Idol skulle börja.

Nämen allvarligt. Imorron så är det hemfärd så vi har städat och tömt aska i spisar. Stoppat ner pumpen för vi tror att Mamma blir galen om vi lämnar den uppe. Låst vedbodarna. Försökt vira ihop en fryst vattenslang med något dåligt resultat. Imorse när jag skulle spola vatten så kom det ut issörja. När syrran tog loss slangarna från själva pumpen så hittade hon istappar där. Men, man kan ändå inte säga att det varit speciellt kallt, runt nollgradigt ungefär.

Jag har försökt packa det mesta redan nu, om jag inte glömt alltför mycket så är det faktiskt så att resväskan gick igen hur lätt som helst. Detta trots att jag packat ner ett par gympaskor som inte var packade när jag åkte hit. Det känns helt klart som att typ hälften är glömt.

Jag ringde MrT också. Jag frågade om han ville förbereda min kyl tills jag kommer hem, det ville han inte. Himla synd, egentligen så var det väl inte att få en liter mjölk i kylen som var det primära utan det faktum att jag tror jag glömt lite grönsaker i kylen när jag åkte. Hade ju varit skönt att komma hem utan att behöva kräkas. Hade varit skönt att kunna öppna dörren utan att posten väller emot en också. Menmen, nu får jag ta det.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är utslitna, magra människor som röstar på socialdemokraterna."
Peder, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007