Söndag

Sådärja, back from the smalband! Här kan ni se lite bilder från vår resa: Höstveckor

Igår så hann jag med att tvätta dubbla maskiner och då blev all tvätt tvättad. Hur har jag lyckats? Inte heller hade jag massor med mig hem. Halva resväskan med medusiner, ryggsäcken full med tv-låda. Faktiskt att jag hade rena kläder i resväskan också, helt galet. Fast, jag hittade ju ett par shorts på landet som jag tror jag kommer behöva här hemma innan nästa landetfärd. Men hur detta är möjligt utan att jag har saknat nåt verkar helt otroligt så nu väntar jag mest på att jag kommer på en hel massa saker jag glömt.

Idag var det dags att träffa Mamma igen. Hon ville bjuda på lite mat men eftersom syrran är hundvakt så blev det lite ombestämt, jag hämtade Mamma och maten och så åkte vi till syrran.

Vi visade Mamma vårt vägval igår på Eniro och hon tyckte att det såg bra ut. Inte alls som att vi kom bort. Det gjorde vi ju inte heller, bara lite fel mot vad vi tänkt.

Trots att vi i natt fick en extra timme så har jag varit hur seg som helst idag. I och för sig så tror jag att det kan bero på både luftombytet och gårdagens bilaktiviteter, hoppas det allafall. Tror jag ska försöka mig på ett varmt bad nu och sen uppsöka sängen, det får man väl fast klockan bara är 18??



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Nästan inga gamla röstar på vänsterpartiet, för de är för sent ute."
Therese, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007