Måndag

Grå, grå, grå och 8 grader bakom parabolen åsså regn på det. Brrr!!!

Åka och handla kändes jäkligt lockande. NOT! Men handla behövde jag, garn om inte annat. En jäkla massa annat också, finns ingenting här hemma just nu, eller nu finns det efter handlingen. Notan slutade på dryga 700:-!!! Men nu har jag ungefär allt, känns det som men säkert har jag glömt en hel del som vanligt. Det var inte världens bästa dag och tid att handla på, det var inte så mycket kunder men en jädra massa personal som höll på att packa upp varor, det var lite svårt att ta sig fram med vagnen, men hellre det än massor av folk.

Det bästa som jag hittade, som jag inte alls tänkt köpa, var hårsnoddar. Hur bra som helst och überschnygga!

När vi åkte hem så fick jag det frysta rostbrödet. Jag kan meddela att rostbröd som varit fryst och sen tinat under resan och sen blivit inlagt i frysen vid hemkomsten inte blir speciellt gott. Konstig konsistens och frysskador och smakade, hmm, ja, tråkigt. Det var lite synd med tanke på att det var över halva rostbrödslimpan kvar, den åkte i sopen direkt.

Det är heller inte bra att glömma att stoppa in den beresta majonäsen i kylen, fy vad äckligt den smakade idag när jag hittade den i hallen. Jättekonstigt att jag fick in steksmöret i kylen men inte majon, de låg i samma kasse liksom.

Jag har helt glömt bort att rapportera om fotbollen också. Bajen drämde till med 4-0 i sista allsvenska omgången, känns bra att sluta med en vinst! Giffarna och Ljungskile går upp i Allsvenskan nästa år och det känns bra, speciellt Giffarna för lite spridning norröver behövs tycker jag. Göteborg blev svenska mästare för första gången på massor av år, grattis till dom! Men nästa år, då får Göteborg allt se sig slagna för då tar ju Hammarby guldet såklart!!

Nu är det dags att virka lite på rutorna. Rutorna har svarta kanter och det svarta garnet tog slut när vi var på landet så jag har en väldans massa rutor utan kant så nu blir det till att virka endast svart! En kanna kaffe på gång och ägg kokar på spisen så lite lunch och virkning blir nog finfint!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En socialist är motsatsen till en egoist. Min pappa är ofta en egoist."
Edward, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007