Onsdag

5,6 grader bakom parabolen och ganska hyfsat väder.

Nu tycker jag att jag har varit lite ekonomisk igen, dock ej på lax utan på telefoner. Den välsorterade Ica-affären har denna veckan trådlösa telefoner för 399:-. Dubbla lurar och det är sån sort som vi har på landet så jag vet att den är helt okej. Så nu kan jag ringa utan att telefonen dör hela tiden för då tar jag bara upp nästa lur!

Om det är nånting som blivit billigare så är det trådlösa telefoner. Den jag redan har hemma är en Siemens och den kostade typ 7-800:- för 6-7 år sen. Sen pratade jag med syrran om mitt telefonköp, hon har en gammal, gammal, jättegammal Panasonic telefon hemma, den saknar förvisso nummerpresentation men är i övrigt sketabra, den kostade närmare en tusenlapp när hon köpte den för hundra år sen. Då kom jag på att Mammas trådlösa, som hon fick i julklapp för jättelänge sen kostade ungefär 900:- och vi tyckte det var ganska billigt då.

Tur att det är nånting som blir billigare!

I övrigt så har jag försökt mig på att titta runt på lite hemsidor. Min Mamma sa igår att hon ville prova nån ny variant på dammsugarpåse, så då var jag helt klart tvungen att titta på hemsidan. Vilken skitsida! Det som är det värsta är att det inte förvånar mig alls, många stora, välkända företag har faktiskt riktigt dåliga hemsidor, hur kan dom ha det liksom?? En hemsida ska vara lätt att hitta på och så ska den vara tydlig och inte grötig, tycker jag alltså. Här på min sida så tycker jag att länksidan ser lite rörig ut, men den får vara så ändå. Hur tycker ni att min sida funkar och ser ut? Bra? Dåligt? Jag skulle uppskatta lite tyckmail från er läsare, snart har jag hållit på i två år och det har ändrat sig lite efter läsartyckningar vartefter.

Jag har börjat virka massor igen, måste ta ett allvarligt snack med MrT tror jag....



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det gäller att ha många hårda ben i näsan om du vill jobba med politik."
Trygve, 10 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007