Måndag

Tröttdagen!

Dagen började lite bakvänt för min del, först fil och müsli och sedan kaffe. Jag var fruktansvärt trött och det var därför jag över huvud taget fick igång kaffebryggaren. I diskussion med JPH så trodde jag att jag skulle bli piggare efter kaffet, jomenvisst sörru, inte en gnutta piggare. Kändes som jag aldrig skulle kunna lämna soffläget!

Tröttheten kanske kan bero på att jag virkar så mycket och att MrT tröstäter. Hur ska denna månad gå? Han ska ha sina ungar hela månaden.

Mitt på blanka eftermiddagen så ringer Mamma och säger att hon är på väg hit, så att jag ska öppna dörren när det ringer på. Anledningen var att hon skulle skicka lite papper till vår jurist, han får nu nöja sig med mail för min skrivare har gett upp. Det gick alldeles utmärkt med allting, datorn strejkade inte nånting utan gjorde precis som jag ville.

När allt var klart så skjutsade jag min Mamma hem, inte för att hon ville det utan för att jag ville det så jag kunde låna ett dammsugarmunstycke. Ett sånt där platt så jag kommer in under mina två skåp som är så himla låga att vanliga dammsugarborsten inte kommer in där under. Så, när jag kom hem fick jag ju dammsuga dårå. Har man inget att göra så skaffar man sig.

Just det, min nyinköpta sladdlösa dammsugare är nu testad! Bättre än förväntat faktiskt! Enda problemet, jag har kört sån där polish på golvet i hallen och när jag kört dammsugaren där så blev golvet hur halt som helst. Livsfarligt! Så nu ska jag på nåt sätt försöka få hallgolvet lite mindre halt, hur vet jag inte jag får prova med olika medel. Tur att den värsta tröttheten har gått över.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det finns olika sorters natur i världen. I Sverige har vi en väldigt naturlig natur. I Kina har de vita blommor på träden. Det är onaturligt tycker jag."
Fredrik, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007