Tisdag

Nu har jag lagt in snöspaden i bilen! Igårkväll så började det snöa med jättestora fina flingor och jag blev lite glad, lite senare så övergick det tyvärr i regn. Trots detta med regnet så var det vitt imorse, hmm, ja, förmiddagen då.

Syrran ringde, hon har nu kopplat in sin världsabästa gamla panasonictelefon. Hon skulle ha en Depp-dag och se alla tre Pirates-filmerna. Trodde hon ja, istället så putsade hon fönster och böt gardiner och efter det så åkte vi och handlade.

Jag köpte en jordkontakt så att jag skulle kunna sätta en lampa i matrummet på fjärrkontroll. Jomen tjena vad bra det gick då, när jag bytt klart kontakten och provar så funkar inte själva sändplutten, men alltså, jag har tre som går till samma fjärr och båda som var ikopplade sen innan funkar skitbra. Dumma!

Även dyr lax inhandlades, ingen jädra chumlax här inte! Sen så köpte jag det som idag var viktigast nämligen ColorCatcher. Det går reklam på tv för såna, man ska slänga in en ColorCatcher-lapp i tvättmaskinen och så suger den åt sig färgen om nåt plagg färgar istället för att andra plagg blir färgade. Vet ju inte om jag tror på det men prova måste man ju, 25 spänn kan det vara värt, tänk om det funkar.

När jag kommit hem så ringde Lund. Ååå, hon har fått lägenheten!!! Woohoo! Lund har i alla år varit ihop med en riktig skitstövel, i alla år har jag hävdat att han är en skitstövel och i alla år har Lund sagt att han är så bra. Nu är det skilsmässa och Lund flyttar till lägenhet och får kortare resväg till jobbet och bara fördelar kan man säga. Jag blir helt lycklig för hennes skull!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man kan födas med tvådelat kön. Då är man lite pojke och lite flicka. Det går att operera bort ett par delar, så att man vet vad man är."
Carl, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007