Onsdag

Jahaja, det där med ColorCatcher funkade väl inte helt tillfredställande. Det stod på paketet att man skulle lägga in 2-3 lappar, jag la in en eftersom jag har sån liten tvättmaskin och då kom mina vita hipsters ut lila. Skam den som ger sig, jag ska minsann prova igen och då slänga in 3 lappar, återkommer med resultatet.

Mitt livsfarliga hallgolv har jag nu fått lite mindre livsfarligt genom att köra på i stort sett alla rengöringsmedel jag hade hemma, fortfarande är det lite halt men hanterbart. Tipset blir alltså att inte ha polish på golvet innan man köper en sladdlös dammsugare för det blir värri farligt!

Idag kom post om stambytet igen, denna gång skulle man göra val till kök och badrum. 252:-/mån forever ska det kosta att få nya köksskåp. Jäkligt dyrt blir det köket, bara på ett år blir det nästan 3000 ju och efter tio år så är det 30000, så mycket kostar inte Ikeaköksskåp, det vet jag eftersom jag har ett gäng här hemma.

Lite upprörd över att hyran ska bli så himla mycket högre efter stambytet blev jag, räknade ut att min hyra blir dryga 5000 efter stambytet, tveksamt om jag har råd med det. Sen då så ska jag fylla i mina val, då finns det på ena lappen tre alternativ för köket och på andra lappen bara ett, får jag bara välja på ett alternativ då? Eftersom jag då inte visste riktigt hur jag skulle fylla i lappen så ringde jag ett telefonnummer som stod på brevet jag fått, jag fick svar på en gång, det är inte ofta man får det när man ringer till bostadsbolaget. Då visar det sig att jag har fått fel blankett hemskickad! Men hur fasen ska jag veta vad som är rätt och fel blankett??? Det är faktiskt inte så ofta som jag sysslar med val inför stambyte.

Nu väntar jag då på en ny blankett och så får vi se om jag klarar av att fylla i den.

Hela dan gick åt till det här med blanketten helt i onödan. Jag blev liksom superstressad när jag såg att mitt enda alternativ blev så dyrt. Nu kan ju inte bostadsbolaget veta att jag är stresskadad och sjukskriven för det men ändå, jag har inte fått i mig nån mat och magen tycker inte om mig alls just nu.

Ett fång med blommor till Robban som orkade följa med i alla tankar, funderingar och paniker kring denna blankett!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man är väldigt lycklig när man går i skolan. Det är först när man dör som man blir ledsen."
Jenny, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007