Torsdag

Tvåårsdagen! Inte klokt att jag haft denna sida uppe i två år, men det har jag.

Igår efter allt strulande med stambytespapprena så åkte jag med syrran och Izas matte och shoppade. Jag hade egentligen bara schampo och balsam på min lista men det blev en hel del annat också. Till exempel så köpte jag nya pluttar så att jag kan fjärrkontrolla mina lampor eftersom det var så deppigt att en var trasig häromdan. 300 värmeljus inhandlades också i en kartong, lätt att förvara. Hårfärg, sån som jag brukar använda, hittade jag för 35:-, det är ungefär hälften mot vad den brukar kosta om det inte är mindre. Men till allas förvåning så fick jag faktiskt med mig det jag skulle ha hem också, det vill säga schampo och balsam.

Jag hittade en bok också, Barns tankar om kärlek, tyckte det skulle vara bra här på sidan när Gud Som Haver Barnen Kär, Har Du Någon Ull så småningom tar slut. Fanns en med barns tankar om mormor, morfar, farmor och farfar också, där fanns många skratt men så tyckte jag att tankar om kärlek lät lite gulligare. Och nää, jag kunde absolut inte köpa båda.

De här nya fjärrkontrollskontakterna är sååå mycket bättre!!! Själva fjärrkontrollen var dessutom snyggare. Tror nästan jag ska åka och köpa några till, i förebyggande syfte så jag kan stoppa in såna bakom bokhyllan när sladdarna ska dras om där. Man kan ha upp till 12 kontakter med det där systemet och jag tror att jag klarar mig med kanske 6 stycken, men det kan ju vara kul att ha 12 kontakter också.

Idag kom nya papper om stambytesvalen. Det blev fler val men det blev ännu dyrare, nu kostar nytt kök dryga femhundringen istället. Allvarligt, vad är det som ingår i hyreshöjningen egentligen? Allt som höjer standarden i lägenheten får vi ju betala extra för, jag begriper ingenting nu.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är väldigt typiskt för föräldrarna att skylla på sina barn om det till exempel inträffar en katastrof i lägenheten."
Oliver, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007