Fredag

Alltså, jag kommer avstå alla tillval vid stambytet, jag tycker hyreshöjningen på 600:-/månad räcker gott och väl. Badrummet blir i allafall helkaklat och det känns ju lite bra. Egentligen så vill fastighetsägaren riva ut alla kök och göra nytt och höja hyrorna än mer, så nu tvärhoppas jag på att de flesta i mitt hus väljer att behålla sitt gamla kök!

Det är helt sjuka priser, bara på att få ett extra eluttag i köket ska kosta 6kr/mån forever. Kan jämföras med min Kexkamrat som betalar 9kr/mån forever för sin ekparkett i sovrummet. Jag har dessutom mailat fastighetsbolaget och frågat hur det blir med sånt som jag har installerat själv, det vill säga, köksfläkt, belysning diskbänk och extra eluttag. Får jag inte behålla det så får ju jag en standardsänkning i mitt kök!

Jag och syrran gjorde ett litet räkneexempel igår, efter stambytet, om jag skulle ta nytt kök, så skulle jag få samma månadskostnad på en bostadsrätt ungefär. Det bästa alternativet vi kom fram till är att köpa en 5:a som har två ingångar och sen dela den i en trea och en tvåa, man får egen lägenhet men får välja närmaste grannen.

JPH tycker att jag borde skaffa en stor lägenhet och dela med fyra tjejer! Då skulle han hälsa på ofta och han skulle ila över på stört om det var problem att öppna syltburken.

Ikväll är det Idååål!!!! Gospel är temat heter det, men av låtarna så vet jag inte riktigt hur dom definierar gospel. Hoppas det blir bra och spännande och att inte fel människa åker ut.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden frös man gärna in tio bröd åt gången. Det kallas familjeplanering. I dag har nästan ingen tid att göra något annat än att jobba. Vuxna blir väldigt glada av att jobba mycket. De blir nästan lyckligare av det, särskilt om de har mycket ledigt."
Ada, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007