Lördag

Jaha, igår fick jag minsann en utskällning av Mamma. När jag och syrran var på landet så frågade vi Mamma om vi kunde köpa en bra ficklampa på hennes konto i färgaffären, det kunde vi så vi köpte en asbra lampa. Igår fick Mamma räkningen och ringer och undrar vad sjutton vi har köpt och varför. Vi hade ju fått lov att köpa lampan. Kanske inte utskällningen i sig var så farlig, mest blev jag faktiskt orolig över min lilla Mamma, tänk om hon också är sjuk som Pappa. Ringde syrran och hon tycker också att Mamma blivit virrig.

Jag bara kan inte säga en sån sak till Mamma, vi har liksom inte tillräckligt bra relation för att sånt ska kunna ske. Men lite orolig blir jag och om det nu är så så tycker jag så himla synd om Mammsen, hon vet ju då vad som väntar.

Är jag helt hysteriskt misstänksam om att min Mamma är sjuk eller är hon faktiskt det? Hur som helst så mår jag inte speciellt bra av det här.

På detta så hade MrT sagt att vi skulle ses och fixa min sladd från parabolen så jag kan stänga min balkongdörr. Jag hade inte kraft att ringa honom på grund av mina funderingar och han ringde inte heller. Det känns som att vår relation går in i ett stadium som inte innebär att det känns bra. Intresseförlust eller hur man ska säga.

Idååål igår hade temat gospel, jag vet inte riktigt om jag vet vad gospel är längre.

Daniel gjorde som vanligt en kanonversion av sin låt, låten var California Dreamin. När han hade sjungit så hade jag helt glömt bort de som sjungit före. Alla Idolerna fick frågor från fotbollsprofiler, Amanda fick sin fråga från Kennedy!

Mattias fick lämna tävlingen. Ännu en vecka så åker en som faktiskt gör bättre ifrån sig än vanligt, hur röstar folk egentligen?

Dagens höjdpunkt var när jag och syrran skulle iväg och handla! Inte själva handlandet men vi träffade på Pelle på vägen! Jättetrevligt att se honom, jag har inte sett honom på enormt länge. Han berättade att vi kan inte äta julbord för han och hans käresta ska åka bort över jul och nyår. Härreguuud, vi kommer ju aldrig nånsin hinna med att få i oss en söndagsmiddag från lokala kinakrogen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står alldeles stilla."
Sigurd, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007