Söndag

Å, vad trist det blev nu! Det var snö här, inte mycket men lite så det blev vitt på marken, nu är den typ borta och allt har återgått till grågrågrå.

Min Kexkompis, som har haft stambyte hos sig redan, har berättat hur hennes renovering gick till. Härreguud säger jag bara! När hon skulle flytta tillbaka till sin lägenhet så fick hon grannens telefonsamtal. För det första så var renoveringen försenad flera år och så fick alla flytta ut i baracker när renoveringen äntligen skulle börja. Då blir hela alltet försenat i flera veckor så det blev mååånga veckor i barack.

Hur kan stora företag vara så enormt klantiga när det gäller sånt här? Dessutom så hade Kexkompisen blivit så himla dåligt bemött av besiktningsman och andra, besiktningsmannen till och med rymde mitt i besiktningen. Där stod hon kvar med två byggjobbare som också var med vid tillfället.

Dessutom så kom det folk från Fortum som skulle kontrollera att elen fungerade ordentligt, två veckor efter att hon flyttat in. Men borde det inte vara bättre att kolla sånt innan hyresgästen flyttar in, tänk om det skulle vara nåt fel.

Ett nytt recept har hittat till receptsidan. Eller nytt och nytt, min Mamma har hittat det nånstans och bjudit oss på, jättegottigt! Hur som helst så är det Krispig Äppelpaj jag pratar om. Kika in där och prova den, smaskig som sjutton!

Nu kan jag vara lugn igen, hittade denna artikel i Expressen. Äntligen är han tillbaka!!! Länken öppnas som vanligt i ny flik eller nytt fönster.

Jag har fått Bajen-Bernt också, Pelle har tydligen hittat honom och han är ju så schnygg!! Här har ni honom:



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om ens föräldrar är väldigt arga kan man försöka göra som de säger en stund."
Ida, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007