Måndag

Exakt hur förvirrad kan man bli??? Igår dårå, jag skulle åka hem till Mamma för att skrapa Cajans skattemärke och kunna ställa av honom. När jag kommer hem till Mamma så märker jag att jag glömt registreringsbeviset, jäjä, jag tar hem skattemärket och fixar det hemma.

Sen har jag, efter att ha frågat Mamma, fått hyra in mig i mitt rum med min virkning. Alla miljoner rutor är klara och ska sättas ihop, jag får inte plats här hemma med det. Eller jag får plats men det tar tid att få ihop alltihopa så jag tyckte att hemma hos Mamma var ett bättre alternativ. Börjar så smått att virka ihop rutorna men får lite ont i tassarna så jag åker hem.

Jaha, när jag kommer hem har jag varken skattemärke eller registreringsbevis!

Lite smått panik uppstod ända tills jag gick på toa. Då har jag, för att inte glömma registreringsbeviset, tagit med mig det när jag gick på toa innan jag åkte till Mamma. Allt för att inte glömma det.

Det är fasen inte lätt att vara stresskadad. Även fast jag försöker att ta det lugners så glömmer jag ju hälften, minst.

Men idag, då jäklar kom jag ihåg allt. Registreringsbeviset har till och med kommit ner i en brevlåda, det ni! Jag är lite imponerad av mig själv idag!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mammor älskar sina barn och säger att de är snälla även om de är stygga."
Sara, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007