Tisdag

Nu har jag alltså väntat sen i fredags på att få hjälp med att kunna stänga balkongdörren. MrT lyser fortfarande med sin frånvaro, jag vet inte om jag vill ringa honom, kanske han har massor att göra på jobbet eller nåt. Sen är det ju det här att han ska ha sina ungar hela november, jag sa innan att: faan va trist, vi kommer ju inte ses nåt. Han sa, jorå, vi kommer ses! Jag känner att jag hade så jävla rätt!

Förövrigt så har jag kommit på ett nytt sidoyrke. Jag tror jag vill bli testförare, inte för speciellt hippa bilar utan för vanliga bilar som vanligt folk åker omkring i. Bara som det här med bilar som Mammas och syrrans, varför måste man slå på lyset för att det ska lysa i instrumentbelysningen? Varför finns ingen varningslampa för när spolarvätskan börjar ta slut? Varför går det inte att ställa in säkerhetsbältena i bak ordentligt, känns inte bra med strypgrepp av bältet liksom. Lastmöjligheter är nåt jag testar hela tiden, jag är himla duktig på att lyckas klämma in en hel del grejer i en bil.

Hur gör man för att få bli vanlig-bil-testare?

Idag trodde jag att det skulle bli shopping, istället blir det till att fara på sopen. Lilla Cajan ska ut en tur och få bli riktigt varm innan han får vila för vintern. Lite shopping kanske hinns med, torkarblad eventuellt, det är något som verkligen behövs faktiskt.

Ska nog försöka mig på att få ihop några av rutorna som ligger hemma hos Mamma också, jag har bestämt mig att jag inte ska ha någon deadline på detta projekt, det kan innebära att Mamma får ha min virkning liggandes i ett halvår. Men, när det blir klart så lovar jag att visa upp alla rutorna på bild här.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min pappa tycker att jag är snällast men min mamma tycker att min bror är snällast. Jag tycker egentligen att vår katt är snällast för han dödar bara möss."
Joachim, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007