Onsdag

JAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Igår så hittade jag mitt dubbelpipiga gevär!!!

Jag har, ända sen vi var och hämtade Mamma på landet, varit övertygad om att jag glömt det på landet. När syrran och jag var där så glömde jag bort det och trodde att jag skulle få vänta till sommaren med att få se min cooolaste tändare ever. Nu har jag den!!!

Igår blev det inhandling av torkarblad. Härreguuud alltså, jag är nu helt övertygad om att det är en opraktisk karl som har konstruerat wippersarna på Mammas bil. Vis av erfarenhet så frågade jag direkt om hjälp när jag kom in i affären så jag fick rätt blad med mig på en gång. Sen ute på parkeringen så fick jag på bladet framför förarsätet och sen började problemen. På passagerarsidan så är liksom pinnen som bladet sitter fast på böjd en extra gång för att göra det så svårt som möjligt att få fast nya blad. Till slut så får jag fast det, det klickar till. Tyvärr var detta klicket bara rent lurendrejeri!

Väl ute på lite större väg så ser jag helt plötsligt att torkarbladet på passagerarsidan håller på att lossna. Självklart så regnade det också så jag vågade inte vippa och såg i stort sett inte ett dugg. Fick svänga av storvägen och in på en liten väg så fort det fanns en att svänga in på. Stannar och börjar försöka få till bladet. Meh, aaaaaaarrrrgggggghhhhh!!!! Då går det nästan inte att få loss det!!! Jag blev nästan galen och fick tända en cigg. Till slut så får jag loss det jävla bladet och även fast det, nu på helt rätt sätt.

När jag kom hem ringde jag syrran och rekommenderade henne att endast byta torkarblad på förarsidan!

Idag blir det shopping igen. På apoteket. Sen blir det även en tur till Ica-affären där jag ska försöka komma ihåg tändargas som jag nu varit på väg att köpa hela månaden.

Efter shoppingen väntar lilla Mamma besök av mig. Jag ska för det första virka ihop några rutor och sen ska jag även få mat, kokt torsk med äggsås. Guuud så gott det ska bli!

Vid hemkomsten har jag planerat att bara ligga på soffan och invänta veckans höjdpunkt på tv, Heroes! Som vanligt så kommer det nog inte att bli som planerat, men jag ska allafall försöka.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min pappa är nästan som alla andra, bortsett från att han saknar en hörntand."
Hanna, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007