Torsdag

Jag kom ihåg tändargas!!!

Tyvärr så upptäckte jag vid hemkomsten att min Paris-tändare gått trasig och gasen bara läcker ut. Min Paris-tändare har jag fått av JPH för en härrans massa år sen, den är jättefin och smidig och jag är faktiskt lite lessen över att den är obrukbar. Som en morron, efter en konsertkväll, jag vaknar upp och det första jag tänker på är att, shit, jag har tappat Paris-tändaren. Upp och far runt som en dåre tills jag hittar den, sen återgick jag till horisontalläge.

Det där med att inta horisontalläge på soffan igår gick som väntat inte sådär jättebra. Det blev lite tvättande och diskande och dessutom lite utrensning i köket. Både gamla kaffemuggar och diverse julsaker har nu hamnat i sopen.

Idag har en av våra jägare varit hit med kött. Ett halvt kilo köttfärs tog jag med mig hem i fickan, jag har lök och krossade tomater hemma så nu ska det bli lite köttfärssås! Han, jägarn som körde hit, har samma lokalsinne som jag, han kom fel även detta år. När han skulle iväg hemöver sen så guidade jag ut honom på storvägen så han inte skulle behöva komma bort en gång till.

Efter guidningen skulle jag då tillbaka till Mamma och virka ihop lite rutor, på vägen tillbaka så hoppade jag in på affären och köpte en ny sodastream! Den som jag hade innan är väl närmare 30 år gammal och har börjat ge nån äcklig bismak. Först så har jag tyckt att jag inte har råd med en ny men sen så räknade jag lite, om den jag köpte idag håller i tio år så blir det ju faktiskt bara 80 spänn om året. Och tänk då om den håller lika länge som den gamla, då blir det jäkligt billigt!

Nu ska jag försöka med soffan igen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På min mammas sida har jag en mamma som har varit min mamma hela tiden och på min pappas sida har jag en pappa som har varit gift en gång tidigare. Så har jag en lillebror på undersidan och en i överkant. Han som är störst bestämmer allt utom när jag bestämmer."
Rudi, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007