Fredag

Jag orkade ju inte vänta på att köttfärsen skulle tina igår. När vi får vårt kött så är det så jäkla fryst, liksom mer än vanligt fryst. Så igår blev det Räk- och Hummersoppa till middag. Men idag, då jäklar, blir det spaghetti och köttfärssås!

Det har varit så himla deppigt väder hela dan att jag fått alldeles ont i skallen. Regn och rusk och lite blötsnö, skittrist helt enkelt. Så jag fick liksom ingenting gjort förräns jag åkte iväg och handlade med syrran och Madeluttan, men då hände allt på en gång så att säga.

Det är inte världens smartaste drag att gå och handla på bolaget och Ica en löningsfredag strax innan fyra på eftermiddagen, speciellt inte när man som jag har lite problem med när det är mycket folk. I allafall så fick vi alla tre med oss allt vi skulle handla och lite till, bland annat varsin mössa.

När jag kom hem så skulle jag då sätta igång med köttfärssåskokningen. Det gick väl sådär, tog soffan och ett glas dricka först. Stoppet i soffan tog betydligt längre tid än beräknat. Att jag liksom aldrig kan lära mig att det inte funkar att åka och handla när det är mycket folk och sen tro att jag ska få nånting gjort när jag kommer hem.

Så småningom kom jag i allafall igång med köttfärssåsen och den blev så jäklans bra! Mätt och belåten, alltså, nu snackar jag riktigt tokmätt, satte jag mig till rätta framför Idol. Kvällens tema: Rock!

När sen Idol började så hade dom skickat ut idolerna i en turnébuss. Jag har ju lite planer på att ta busskort och sen bo i buss ett tag, turnébuss är vad jag ska ha! Dubbla våningar på idolernas buss. Men jag måste ha plats för hojen på nåt sätt i min buss också, hur vet jag inte men det finns massor av tid att fundera över det eftersom jag inte ens har planer på att börja övningsköra buss ännu.

När Amanda sjungit klart sin YouReallyGotMeNow kom sms från syrran direkt! Det stod bara: AMANDA!

Marie gjorde en enormt bra version av Weak. Bästa hon har gjort under sin Idol-tid tycker jag.

Daniel var bra, som vanligt. Andreas slaktade LivinOnAPrayer rejält. Den som fick lämna var Daniel. Andreas satt säkert och det kunde man ju aldrig trott efter hans slakt.

Eftersom jag tvärvägrar att rösta så kan jag egentligen inte klaga på resultatet, men jag tycker fasen inte att det var rätt!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Ett syskon är någon som man både älskar och hatar. En väldigt kär skitunge, helt enkelt."
Filip, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007