Söndag

Det här är helt sjukt!!!! Jag vill faktiskt ha en digitalkamera, mest för att kunna zooma ordentligt. Vet ni? Igårkväll så lärde Exina mig att jag kan minsann zooma med telefonkameran jag. Woohoo! Det är ju inte någon vidare värst bra zoom men det är dock zoom. Vaaarför har ingen kunnat berätta detta för mig förut???

Syrran kunde inte skjutsa mig igår, hon skulle ha Iza. Då kom syrran på att det inte alls är så krångligt att tråckla sig till Kexet med kommunala transportmedel, bara en bit med buss och sen prommis. Två pluttar på stämpelremsan skulle det kosta så jag kollade remsan och där hade jag två pluttar kvar.

Sen börjar det regna. Och så regnar det mera, och ytterligare lite mer.

Ringde MrT och frågade om han kunde skjutsa mig, det kunde han. Vet inte om han var helt imponerad av min uppenbarelse igår men han såg glad ut och han lät glad till och med när jag ringde.

När vi är nästan framme så ser jag tre tjejisar som är ute och traskar i regnet. Hm, undrar om det är dom säger jag till T. Det var dom som skulle och handla mat. Eh, vänta säger jag och ska kliva ur och hänga med, då stoppar Kex fram sin nyckel och säger att jag kan gå hem till henne. Då gjorde jag det och slapp bli randig i ansiktet vid det tillfället.

Känns ju inte helt hemma att gå in i någon annans lägenhet själv. Så skulle jag hälla upp ett glas vin till mig, men jag vågade väl inte titta i hennes skåp heller men som tur var så fanns det glas i diskstället. Musik var på och datorn så jag satt och surfade med mitt vinglas som just igår var ett heinekenglas av modell mindre.

Sen kom tjejerna tillbaka och sen kom det fler och fler nästan hela tiden. Cam hade som vanligt kamera med sig, riktig kamera alltså, och av nån anledning så är vi lite fixerade av att ta tuttbilder på varann, gårdagens blev inte helt till belåtenhet tyvärr.

När chipsen var slut så åkte vi mot stan. Ron sa att det går in 10 pers i en volvo740 och eftersom vi var nio så ringde jag upp MrT för att höra om han kunde köra oss. Han ville inte det. Vi tog taxi.

Väl framme på stället så rockade vi loss järnet till LoudInc. Eftersom det bandet vägrar att spela före midnatt så hann vi med tre timmars mingel och snattrande innan. Många skratt, skrik och skrän!

Sen gick jag ut och rökte, då står Robban i kön tillsammans med två kompisar. Han säger att jag bör känna igen en av hans kompisar men det gör jag inte. Då ropar hon till mig, med namn å allt! Sårri sa jag men vem är du. Så precis när dom får komma in så säger Robban att det är en gammal gemensam jobbarkompis. Jag känner fortfarande inte igen henne! Senast jag träffade jobbarkompisen är för ganska många år sen och då hade hon långt svart rockhår och igår kom en blond, kortklippt tjej dit! Jäjä, en snygging kan ju inte bli annat än snygg!

Nu ska jag iväg på middag hos MrT-familjen. Middag med övernattning sa T igår.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Dubbelarbetande tjänar dubbelt så mycket som andra men gör håälften så mycket hemma."
Karina, 8 år
"Dubbelarbetande är tanter som inte orkar mer."
Jenny, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007