Måndag

Det blev middag och det blev övernattning.

Jag tror MrT var grymt impad av sitt sällskap igår. Dottern vid en dator, sonen vid hans laptop och jag vid medhavd laptop. Nää, vaddå beroende???

Ungarna var lediga från skolan idag så de var uppe ganska länge igår. MrT nattade dom och det sista dottern säger till honom är att: - Ni ska väl inte göra fler lillebrorsor? Vi gjorde inte det och vi övade faktiskt inte ens på det, helt sjukt egentligen med tanke på att vi inte träffats på ungefär en och en halv månad.

Idag har det mest rört sig om fotografier. MrT har en skrivare med färg som fungerar, och det har inte jag, så han har faktiskt lovat att jag får skriva ut lite foton där. Först så ser vi till att fotona kommer på datorn som skrivaren är kopplad till, inga problem förutom att MrT är så himla ostrukturerad när han ska placera saker på sin dator, faktiskt mer rörigt där än i mina datorer. Sen är det ju bara att trycka på skriv-ut-knappen. Bilderna börjar komma ut ur skrivaren och jag ska titta hur det blir, då är det fel papper i skrivaren. Då börjar jakten på fotopapper. Sen jag var där sist så hade MrT omorganiserat sitt hem lite och alla papper var flyttade. Papper hittades men fotopapper lös med sin frånvaro. Till slut så hittar han två fotopapper, hur mycket hjälpte det när jag skulle skriva ut 26 foton???

Jaha, iväg till Classe och köpa mer fotopapper. Det är en smärre vetenskap med papper till alla olika skrivare så jag släpade med mig T så det skulle bli rätt. Trots att T var med så var jag tvungen att fråga personalen.

När vi är där så kommer T på att hans granne ville att han skulle bränna ett spel, så han skulle ha en tom dvd-skiva. Även när det gäller dvd-skivor så finns det flera olika sorter. Plus och minus och rw och dual-layer och annat konstigt. Då frågar T mig om vad han har för dvd-brännare i sin laptop?!?!? Men hur fasen ska jag veta det???

Det visar sig att han trodde att jag kom ihåg vad han köpte för skivor när hans laptop var ny, jag var med då...för tre år sedan. Vid den tidpunkten så visste han väl inte ens att det fanns en massa olika sorters dvd-skivor och sa bara att hans nya dator tog allt. Den shoppingrundan slutade självklart med att han köpte fel sorts skivor för sin brännare och jag skrattade inte alls.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Att vara ängel är ett typiskt kvinnoyrke."
Louise, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007