Tisdag

Julklappsshopping idag! Min absolut största favvissysselsättning ever! NOT!!!!

Som tur var så var det Cam jag åkte med, hon och jag är rätt lika vad gäller handla nämligen ta vad man ska ha och sen är det klart! Hela bilen blev full så hennes ungar blir nog superlyckliga på julafton. Efter leksakerna så klev vi in på Rusta och jag fick handla lite schampoo och sånt. Även en väldigt ful beautybox inhandlades. Jag fick en lång tomteluva av Cam också, tyvärr lite smal luddkant men som sagt lång.

När vi gick omkring idag så inser jag att det är en jäkla tur att inte jag behöver köpa några julklappar, jag skulle nog aldrig få ihop det som läget är nu. Idag så var det bara vid ett tillfälle jag höll på att få ett bryt och det var över en matta som vi inte hittade. Cam är förberedd och sa inget och så gick vi därifrån, utan matta.

Nästan framme vid kassan så kände jag att jag behövde energi lite snabbt så jag plockade på mig lite choklad och en festis. På det hela taget så gick denna shoppingtur långt över förväntan jättebäst! Det enda som var lite negativt var att jag inte orkade gå och handla på Ica som jag tänkt, men det får bli en annan dag.

När jag kom hem slocknade jag tvärt i soffan. Ganska skönt faktiskt, länge sen jag sovit så hårt på dagtid. När jag sen vaknade så hade jag lite hemmaspa, gjorde bara mys i badrummet och fick lite ångest över att jag valt bort badkar i samband med stambytet nästa år, från då får jag ha spa på en stol i duschen eller nåt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Änglar är vanliga i himlen. Det som är ovanligt däruppe är män."
Zindy, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007