Onsdag

Lämna och hämta.

MrT var på jobb långt söder om södra förorterna och vi hördes när han jobbat klart. Han skulle slå en signal när han var nästan här vilket borde ta en kvart ungefär. När det gått en massa tid så ringer jag honom, då är det upptaget så jag tänkte att han jobbade väl lite till då. Sen så tyckte jag att det tog alldeles för lång tid så jag ringde igen, då har han stått här utanför och pratat i telefon i flera minuter.

Iväg till Kassaservice, som för övrigt borde heta noservice, och hämtade pengar. Med pengarna i handen gick vi sedan till paketstället och hämtade min skivspelare. Jag hade med mig MrT för att han skulle hjälpa mig att bära för jag trodde att paketet skulle väga nästan 12 kilo, när det läggs på vågen så visar det sig att det väger 6 kg. Nää, jag skämdes inte ett dugg över att jag lurat med mig T.

Sen hem till mig och hämta dataskärmar och kartonger och annat som skulle till soprummet. Efter en traumatisk upplevelse i mitt soprum så vågar jag inte gå dit själv, nu har vi förvisso ett nytt soprum men det är ungefär samma folk som bor kvar och nyttjar det. Det är inte kul att öppna dörren till soprummet och hitta folk inne i soprummet i mörkret liksom.

När det äntligen var klart så var det dags att packa upp skivspelaren. Den kom i dubbla kartonger så nu måste jag till soprummet igen. Skivspelaren höll sig inom måtten jag läst mig till och fick perfekt plats i mitt skivskåp. Allt måste självklart testas på en gång så det blev till att gräva bland vinylskivorna, astmachock på kuppen, fy vad skivor blir dammiga! Jag testade att spela in både på ett usb-minne och på ett sd-kort, båda gick skitfint! Ställde in radion också, jag har äntligen radio som funkar!!!

Efter detta så började jag titta lite i manualen och hittade att man kunde ställa in lite när det gällde inspelning. Jag tror inte att jag har förstått alla funktioner än men jag klarar att spela in allafall och det är huvudsaken!

Nu när skivspelaren är igång så kommer jag att få nostalgichocker på löpande band! Ni kan inte fatta hur mycket minnen vinylskivor ger upphov till. Och alla konstiga tidig-techno-maxisar jag har! Lite konstig hårdrock och pudelrock finns också, eller inte så lite heller. Jag kommer inte ha tid med nåt annat än vinyl framöver tror jag.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker det är tröttsamt med prinsar. De tror liksom alltid att de är finare än andra. I alla fall de prinsar jag känner."
Hilde, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007