Torsdag

Haha, min hämtning av skivspelaren resulterade i att JPH skrek på msn: - DU HAR KÖPT SPELAREN PÅ CONRAD !!!! Den måste med när du bor här !!

Jag har bokat in mig i JPHs bunker när det är stambyte här och tydligen så måste jag packa skivspelare när jag ska dit. JPH har hur mycket vinylskivor som helst så han hoppas nog på att stambytet tar fyra månader eller liknande.

En flyttbil kommer nog behövad när jag ska dit, eller visst nej, jag har ju kombikupé.

Och den listan är nu, det är flera månader till stambytet så den lär ju växa kraftigt. Listan är alltså förutom allt nödvändigt som kläder och hygienartiklar. Tur att jag köpte en ny beautybox för det ändamålet!

Heroes igår slutade med att jag skrek åt tvn igen. Det är inte ofta jag blir beroende av en tv-serie, men Heroes är jag i stort sett enormt beroende av.

Sen har Uppdrag Granskning "avslöjat" fusket med kött i livsmedelsaffärerna. Detta att man packar om köttfärs med nytt datum är väl inget nytt heller? Om man inte mal om köttet måste nya prislappen sättas exakt där den gamla satt för det blir liksom lite färgändring på köttfärsen där prislappen suttit. Josefsson tar upp Ica Maxi som exempel, lite elakt tycker jag eftersom det förekommer precis lika mycket i Konsumaffärer. Hoppas verkligen att folk nu inte börjar handla mer köttfärs hos Konsum för då tror jag att programmet gjordes på uppdrag av Konsum.

I alla tidningar står det om köttfusket på Ica och att Ica-Stig hoppar av reklamen. Hur långt tänker folk när det blir såna rubriker? Inte på ett enda ställe har jag sett att det står att samma kontroll kommer göras på Konsum, Vivo eller Hemköp. Orättvist!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Sverige är ett kungadöme. Det betyder att kungen dömer folket."
Lars Ove, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007