Lördag

Jag är en nörd! Igår så hittade jag How It's Made på Discovery och det skulle handla om hur man gör datorer. Det tyckte jag lät lite kul ända tills jag fick se vad dom menade med att göra en dator. Vet ni? Det var hur man plockar ihop en stationär dator. Jag som trott att man skulle få se hur man gör moderkorten och processorerna.

Igår var det så himla trist väder att jag inte ville göra nånting. Bara för det trista vädret så kom jag på att jag skulle titta hur det går för Ante med att bli av med Primeran. Kollade annonsen och Ante har sänkt priset med 10000:- Priset är dessutom sänkt ungefär en vecka efter att vi var där, känns lite som att jag faktiskt hade rätt ifråga om hans priser.

MrT tyckte jag skulle ringa honom och fråga om vi kunde byta bil nu. Kanske att jag skulle göra det, berätta att jag trivs i min tjänstebil och att Cajan är avställd. Fast, han skulle säkert hävda att Cajan sjunkit lika mycket under tiden, han hade ju så galna priser på alla bilarna vi såg när vi var där.

Men lite kul att han sänker priset just efter att vi varit där och påpekat att priset är hutlöst, och att han sänker priset på den med 10k och inte bara nån lusentapp. Det roligaste är att han sänkt den med exakt så mycket som jag tyckte var för mycket när vi var där, titta in på den 9:e november.

MrT hade varit på jobb ännu längre bort igår och jag bad honom att köra försiktigt, han sa att han minsann gjorde det och att han höll hastighetsbegränsningen. Jaha, 120, sa jag. Vi insåg att vi nog har lite olika syn på hastighetsbegränsningarna. Jag tycker att man får köra 135 på motorväg och han tycker 110. På 90-väg får man köra 120 tycker jag och han tycker 90. Härreguuud, det måste bero på vad för sorts bilar man kört, eller nåt.

Det var Idol-final igår också. Kändes inte alls nåt spännande, det spelade liksom ingen roll för mig vem som vann. Amanda var bäst men jag tyckte att Marie skulle vinna. Marie är mer Idolvinnarskivasångerska än Amanda tycker jag. Amanda har en helt annan stil än vad en Idol-skiva är. Dessutom så var den såkallade vinnarlåten urkass! Trots kassheten så tror jag att jag hellre hör Maries version på radion än Amandas som jag blev helt besviken på. Det bästa jag hört med Amanda är på audition när hon sjöng Thats Allright Mama!

Mitt i Idol så blippar Norrland från Vietnam. Jag blev inte ett dugg avis när jag såg bild därifrån. Han tyckte jag skulle åka dit och hälsa på honom men jag har ju inte råd med sånt. Då säger Norrland: Du å jag å en kasse pilsner! Ååå, aj lavv Norrland!

Jaa, det var tur att det var Idol-final igår så att folk fick annat än Icas kött att prata om.

Ni har väl inte missat att det var Marie som vann Idol va??? Nu väntar jag med spänning på Amandas skiva!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Ett politiskt parti är en grupp människor som är helt överens om att statsministern har fel."
Markus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007