Söndag

Nu jäklar har jag sovit i massor! Inte så länge åt gången men väldigt många gånger.

Dessutom så har jag tvärfastnat i Män Som Hatar Kvinnor av Stieg Larsson. Så man kan säga att det jag har sysslat med är sovit och när jag varit vaken så har det varit bok som gällt.

Om man säger såhär, morronkaffet idag inträffade inte förräns tre på eftermiddagen.

Efter det något sena morronkaffet så blev det också ett sent besök till Ica-affären. Det är i och för sig inte ovanligt att jag går och handlar sent, bättre att gå när alla andra handlat klart liksom. Julmust inhandlades!!! Igårkväll så blev jag så himlans sugen på julmust att jag faktiskt höll på att åka till Statoil och handla men jag höll mig ända tills idag. Julmust!

Som tur var fick jag bli lite upprörd när jag var och handlade. Ni vet plutten, eller pengen, man stoppar in för att få loss kundvagnen, den gick utmärkt att stoppa i och få en vagn men när jag skulle ställa tillbaka vagnen så går det inte att få ut den. Det värsta är väl inte att bli av med plutten utan att jag nu är utan vagnsplutt på bilnyckeln. Dumma vagnar!

Nu ska jag ligga på soffan och dricka julmust och fundera om jag har nån annan vagnsplutt som jag kan sätta på bilnyckeln. Skål!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus dog när han brändes på bål. Lucia försökte rädda honom, då började hennes hår brinna. Som tack fick hon en krona och en väldigt vacker vit klänning."
Synne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007