Måndag

Usch vilken dag. Jag drabbades av Pappasaknad och störtgrinade massor i omgångar. Som tur var så fanns Cam där mitt i allt och bjöd på ett skratt, tyvärr smittade jag henne med pappasaknad så att hon också fällde en tår.

Hur som så känns det skönt att inte vara ensam om såna känslor. Tyvärr så känns det jobbigt att veta att Cam har likadana känslor om sin pappa som jag har om min. Min Pappa har varit död i tre, snart fyra år och Cams i snart 20, jag inser att jag kommer ha det såhär hela livet.

Vet inte varför det blev såhär just idag. Kanske att mina hyacinter, som jag fick av Mamma, påverkat. Blommorna har börjat komma och då känns det mer jul liksom. Äsch, jag vet inte, jag är bara så himla lessen.

Precis när jag sitter och grinar som värst så tänds elden i min chimney. Den går inte på timer utan måste sättas igång manuellt. Jag tror det var Pappa som tände den för att jag inte skulle vara så lessen, Pappa ville alltid att vi skulle vara glada. Cam blev inte ett dugg förvånad utan trodde också att det var Pappa.

Sen när jag tittar på Rapport så är det ett inslag om Melodifestivalen, det eländet börjar tydligen snart. Döm om min förvåning när jag ser Bananflugorna i bild! Tyvärr hade jag inget ljud på så jag hörde inte vad som hände. Kastade mig på telefonen och ringde syrran, hon hade inte heller nån aning. Nu blir det spännande med Melodifestivalen och jag har helt klart mina favvisar klara om det nu är så att Bananflugorna är med!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Någon kastade sten på hans grav. Därför stod Jesus upp och blev jude. Då blev det stor uppståndelse."
Sofia, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007