Tisdag

Jag har pratat med General!!!

Om ni inte vet vem General är så kan jag berätta att det är min bakningskompis! Han står bakom receptet på baguetter här på receptsidan, bara så ni vet.

Det är inte alls länge sen min lilla Mamma frågade om General, något som han tyckte var mycket imponerande, min Mamma håller reda på honom liksom.
I allafall, General har numera stora ungar som flyttat hemifrån. Mycket fix hemma har skett, ungars rum blir nya sovrum och hobbyrum och dessutom utbyggt vardagsrum! Tänk om man fick alla dessa rum utan att behöva skaffa ungarna som ska flytta ut!
Bara för allt detta fix hemma så har han inte hunnit med nån bakning på jättelänge, jag sa åt honom att han måste ju skärpa sig på den punkten!

Idag har jag varit och virkat hemma hos Mamma. Nu börjar det äntligen bli kortare diagonaler. Tänk att det känns som att det snart är klart nu! Det var nästan så att jag packade ihop det och tog hem virkningen men jag höll mig från det, jag vet ju hur det blir, jag virkar tills det är klart och får jätteont i tassar och axlar.

När jag var hos Mamma så passade jag på att starta Cajan och köra honom varm. Jäklar vilken värme jag har i bilen! Syrran ringde och hon hade pratat med Befälhavarens bror, som håller på med bilar, och frågat om hur Cajan skulle må bäst under avställningen. Och vet ni, att starta upp han emellanåt var helt rätt!!!

Sen när jag kom hem till mig själv igen så ringde Lund, precis som att hon hade känt på sig att jag tänkte på henne. Ja, jag tänkte på henne när jag höll på med Cajan eftersom hennes bil och Cajan är lika gamla. Hon har ju skilt sig nu och ska flytta och greja, hon har fått lägenhet och allt så det flyter på. Mitt i allt detta så är det nån som har anmält henne och pappan till barnen till soc. Misstänkt barnmisshandel! Men alltså, nog för att pappan är jäkligt knäpp på alla vis men han slår fasen inte sina ungar. Inte får dom veta vem som anmält dom heller.

Men det är bra att soc tar anmälningar på allvar tycker jag, det är säkert en hel del barn som far illa i vårt land. Jag vet inte ens hur man gör för att anmäla sådär, vet inte hur man får tag på soc ens. Undrar om det där med att hon inte får reda på anmälaren är av nån speciell orsak, typ att den som anmäler ska känna sig säker och inte bli mordhotad av mamman eller pappan.

MrT som utlovade en dejt i förra veckan lyser fortfarande med sin frånvaro. Fyllde i en enkät på Aftonbladet idag om hur ofta jag har sex, jag svarade ungefär noll på allt. Håll tummarna för att det ändras snarast!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och sitter nu på sin egen högra sida. Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om."
Stina, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007