Tisdag

Igår ringde Edna, äntligen! Hon har varit i Filipinerna och där har det ju hänt grejer har jag läst i tidningarna så det kändes bra att höra från henne. Hon vill att vi ska ses innan jul så vi satt och surrade lite om alternativ på dagar och upptäckte att jul är ju alldeles runt hörnet. Så, kanske på torsdag att vi kan ses, vi vill ju ha med Mary också.

JPH tycker att det här med att baka verkar roligare än karaoke i Bajen-land så imorron kanske jag ska åka dit. Majlislimpa är det som ska bakas! JPH har aldrig fått smaka sån limpa och det är ju något som man bör få göra innan man fyller 40! Jag känner att jag kommer vara väldigt trött till helgen.

Idag var det pysseldags och jag fick häva ur mig massa skit. Fick även veta att jag kan faktiskt säga precis vad jag vill göra till f-kassan, att jag vill snickra lite och sticka lite och göra blomkrukor. Vi får väl se hur det går med det framöver. Jag fick nog de recept som jag behöver, tror vi, jag har tappat bort lappen från apoteket med vad som är kvar att hämta. Att det ska vara så stört omöjligt att hålla reda på alla papper!

När jag varit hos pysselkillen så skulle jag handla på Ica, nåt jag haft ångest för hela dan. Så när jag kommer dit är det inte alls mycket folk trots att klockan är kvart över fyra på eftermiddagen. Fick dessutom lite sällskap av syrran som dök upp i mjölkkylen!

Tyvärr så kommer jag på när jag kommer hem att det kanske finns almanacksblad till filofaxen på självscanningsaffären, undrar just om det kan vara tunt med folk där imorron också.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På pingsten kom Den Heliga Ande. Då brann det i håret på lärjungarna. De kunde ropa "Hjälp" på alla världens språk, det var ett underverk."
Tomi, nästan 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007