Onsdag

Jag har fått en Magic Eight Ball!!!

JPH tycker att min EightBall är bra, den sa nej till att jag skulle röka tre gånger. Jag tyckte inte att den var lika bra, allafall inte just då. Den tyckte det var sådär att vi skulle åka och handla, det tyckte vi också, men till vår stora glädje så visade det sig att det inte var mycket folk. Nya blad till filofaxen och Glam Shine 6h var det jag fick shoppa. Bladen var helt klart den bästa investeringen, 6h var kletig och kändes lite "limaktig". För säkerhets skull så gick den bort efter en halvtimme också.

När vi kommit hem efter handlingen så ringde Lund och vi fick förklaringen till varför det var såpass lite folk. Barnbidraget kommer imorron. Just idag kan jag säga att aj lajk barnbidrag.

Idag har jag och JPH bakat! Eller, han förberedde och röjde av diskbänken och sen gjorde jag deg och bakade. Fast JPH gjorde rent och förberedde plåtarna också, jag hade aldrig klarat det utan honom.

Självklart var det av JPH jag fick åttabollen, det var inte bara det jag fick, utan jag fick min coolaste tändare hittills. Jag har ju mitt dubbelpipiga gevär som är ascoolt men denna är snäppet värre! En gitarr som spelar gitarrsolo när man tänder den. Den är exakt huuur ball som helst!!!

På vägen hem från polcirkeln så åkte jag förbi MrT. Av en händelse så har T ett Playstation2 stående hemma som inte används för att den inte har några handkontroller och av en händelse så hade JPH en handkontroll över till en sån. Formel 1 here I come!!! Jag är totalt värdelös på tv-spel, egentligen så ville jag se om jag kunde bränna spel själv till den. Nu vet jag att det inte går om inte konsollen är chippad, det är inte den jag har lånat, dumma T att inte fixa iordning grejerna.

Mitt i allt detta farande så kommer jag på att jag glömt bort Edna. Slänger mig på telefonen till henne och hon hade minsann pratat med Mary, så imorron blir det ännu en utflykt! Jag har inte träffat de tjejerna på ett år eller mer, alltid lika svårt att få ihop så att vi kan ses. Men kul ska det bli!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Ibland blir det annandag. Varför begriper egentligen ingen, men man är glad och ledig och frågar inte i onödan."
Anna, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007