Fredag

Jaha, fredag idag och jag har funderat mycket på om det ens är lönt att bege sig till affären. Det känns som att jag borde åka, Mary ville ju ha lurvsocks och jag har inget garn hemma. Kanske en sväng till bolaget också. Jag känner mig såååå välplanerad!!!

Efter mycket velande så begav jag mig hemifrån 18:45 och åkte till bolaget och på hemvägen Ica-affären. Hemma och allt inpackat i kyl och frys 19:15. Då hade jag tillråga på allt märkt att det där med att packa vindunkar i en självscanningskasse och sen ställa ett flak öl ovanpå inte fungerar speciellt väl, jag hade ölburkar över hela bagageluckan!

Det värsta var att när jag står vid garnet på affärn så finns inte rött, Mary ska ha röda socks. Frågade personalen som fick fråga en annan personal när det kommer garn. När jag hörde svaret fick jag en smärre chock, hon säger att det kom garn igår så det kommer inte på nån månad! Det var inte speciellt överfullt i garnhyllan heller. Så nu får jag bege mig ut och leta efter garn av den sorten jag brukar använda, känns inte helt lockande att gå runt i affärer och leta efter tre nystan såhär i värstaste julhandeln. Vilken tur att Mary inte behövde ha socksen till jul!

Jag passade på att köpa en hel limpa cigg också. Nu vill jag inte handla mer i år, mer än det där garnet till Marys socks dårå. Äljas anförtrodde mig att jag nog köpt för lite öl, men det får gå. Tyvärr så blev jag så chockad över att det var så lite folk på bolaget att jag glömde köpa bubbel, jaja, jag kan skåla in ett nytt år i julmust också!

Det är inte bara jag som har snabbhandlat idag. Syrran och Madeluttan var på Willys i morse och det gick smärtfritt, tydligen hade dom varit på andra affärer också och där hade personalen stått och väntat på dom! Slutsats: Antingen så handlar man direkt vid öppnandet eller så handlar man sista halvtimmen.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På midsommarafton hoppar man över nio gärdsgårdar och plockar nio blommor. Då drömmer man om en bra pojke. Men man måste vara alldeles tyst, annars kanske man drömmer om släktingar i stället, eller någon som går i samma klass och retas med en och kallar en "frögurka" bara för att man har fräknar."
Elise, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007