Lördag

Igår så ringde syrran från Fortet. Det hela slutade med att jag åkte ner dit. Det var reparatörsrapporter och att datorer faktiskt kan gå sönder när elen kommer tillbaka efter strömavbrott. Befälhavaren hade utrustat sig med en mycket användbar överlevnadsgrej, det var en manuell mobilladdare som också var ficklampa och överfallslarm. Så igårkväll så vevade jag igång telefonen, bokstavligt talat! Här är filmen: Manuell telefonladdning

Idag så har jag väntat på att Cam ska handla klart. Igår, innan jag åkte till Fortet, så kom hon på att hon behöver lurvvantar och jag lovade att leverera ett par idag. Jag blev lite trött och la mig på soffan och sen så vaknade jag av ett sms från Cam, då kände jag inte alls för att åka iväg nånstans så hon får snällt vänta tills imorron.

Jag har även börjat på socksen, trots garnbristen. Guuud vad det känns ovant att sticka strumpor. Det är så enormt länge sen jag stickat såhär "på riktigt", när Majsan försvann så blev det liksom inte lika kul på nåt sätt. Jaja, det ser ut att bli som vanligt så det kommer gå finfint! Dock så går det mycket långsammare än förut, på två timmar har jag knappt fått till ett halvt skaft, och ont får jag. Usch vad jag klagar! Fy på mig! Det är ju jul!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är roligt att plocka blommor på sommaren. Men inte morfars blommor, för då blir han arg."
Marie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007