Söndag

Idag har jag blivit inbjuden på tantlunch! Det är verkligen tantlunch, åldrarna är 92, 77, 80 ungefär, och så jag. Lunchen kommer att ske på lördag, jag har säkert hunnit glömma bort att jag ska dit tills dess. Just i fallet med komihåget så känns det som att jag passar på en sån lunch.

MrT lovade att bjuda på middag som jag tycker om. Han gjorde det, jag fick rösti och ostschnitzel, nåt jag aldrig ätit förut. Gott var det allafall! Jag hade sån himla tur att det blev en barnfri middag!!! Även fast jag var glad över att hamna på barnfri middag så tycker jag lite synd om hans ungar som får tillbringa ungefär två timmar med att resa imorron bara för att både mamma och pappa måste träffa sina barn just på julafton.

T griljerade skinka och jag slog in julklappar. T är tydligen helt värdelös på att göra paket nämligen. Det var alltså hans paket jag slog in eftersom jag själv inte skaffat några julklappar alls. Sen fick jag vara med och göra Janssons Frestelse för första gången i mitt liv. Jag har aldrig gillat Janssons men tänkte att om jag är med och tillverkar den så kanske det blir godare. Rapport om smaken kommer imorron!

Sen var det katter för hela slanten, och tv. Sötfilmer som handlar om jul som egentligen är skitdåliga och bara visas, eller kanske bara har gjorts till och med, för att det är jul.

Jag läste tidningarna och hittade julklappstips till T som jag mailade över. Såhär såg det mailet ut:



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man ska äta mycket skinka på julen. Och så ska man tänka på Jesus Kristian. Och så är det väldigt mycket bra på TV."
Anders, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007