Onsdag

Jag har knappt varit hemma! På julafton så var det upp och iväg från T. Hem till syrran och lite jullunch och Kalle. Sen hem duscha och iväg till T igen. Då hade jag tänkt fika och sen vara hemma till Hälsoresan som började 21:30, jag kom hem två igår eftermiddag.

När jag kom hem så var det hårfärgning och iordninggörande som gällde. Jag skulle minsann gå på Engelen! Först så ville jag egentligen gå på ett annat ställe och spela biljard med JPH men han ville inte åka in till stan så det blev Engelen. Planen var då att T också skulle gå dit och sen skulle vi åka hem hit. Jag skulle gå hem tidigt men det skulle inte T. Det hela slutade med att endast jag var på Engelen av mig själv, men det gjorde ju inget, det var en hel hög av människor där som jag kände. Fakitiskt betydligt fler än vad jag trodde att det skulle vara. Och eftersom SL var där så kan man ju säga att alla var där!

Jag gick hem tidigt! Var hemma till strax innan ett! När jag bestämde mig för att gå hem tidigt var det ingen som trodde att jag skulle lyckas komma hem innan stängningsdags, men jag slog alla med häpnad! Tvärs emot vad jag trodde så åkte jag hem till mig själv och jag ringde inte ens T när jag var på hemväg. Idag känns det väldigt skönt att jag åkte hem till mig själv för jag är så trött och orkar inte göra någonting, då är det bäst hemma.

T har dock fått ett nytt mail.

Nu tänker jag inte lämna min lägenhet på hela dan. I och för sig så känns det just nu som att jag stannar hemma och innanför dörren i två veckor men det går nog över, kaffemjölken tar nog slut om inte annat.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På annandag jul ska man gå i kyrkan och se på prästen som klär sig i Adams prakt och läser ur bibeln."
Jenny, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007