Fredag

Himlars vad dyrt det blev på Apoteket idag!

Tydligen så hade mitt högkostnadsår tagit slut så att jag fick börja om på nytt och betala fullt pris. Jag står glatt i kassan och det blev strul för jag hade tappat bort min receptutskrift och står och tittar på dataskärmen vad jag egentligen ska ha. Sen fullkomligt öser det ut små klisterlappar som ska på min medusin, två askar skulle jag ha och det kom ut säkert 15 lappar. Personalen sorterade ut så det blev bara två lappar på varje ask som tur var. Sen ska jag betala. Jag tror då att det ska bli kanske en 40 kronor och får en smärre chock när notan blev flera hundra.

Som tur var så hade jag lite pengar kvar i plånboken sen juldagen så det ordnade sig. Men, nu är stålarsarna slut igen.

Det här med smällare. Är det inte förbjudet med smällare? Och måste man inte ha tillstånd för fyrverkerier? Oavsett hur det ligger till så smäller det i stort sett konstant här. Jag verkligen lider med alla djur. När det är så här så blir jag lite glad över att Majsan slipper uppleva det, hon var sketarädd när det smällde och hade sig vilket resulterade i att hon bodde under badkaret från jul till trettonhelgen. Som tur var så har jag världens bästaste Mamma så Majsan fick oftast bo där under jul och nyår.

När jag lugnat mig lite efter apotekschocken så blev jag sådär enormt effektiv igen. Bäddade rent, dammsög och fick igång tvättmaskinen. JPH hade inga ord för min effektivitet och jag var faktiskt lite chockad själv.

Att jag efter rejset däckade på soffan var väl inte direkt en överraskning.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag blir trött av att be om förlåtelse!"
Tora, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007