Lördag

Klockan på ringning 10 imorse, jag ville ju absolut inte missa tantlunchen.

Jag upptäckte att ett gammalt sms jag fått en gång i tiden stämde rätt väl, i det stod: Du är för snabb för ditt eget bästa! Men jag fick med mig alla nödvändiga saker så som dörrnyckel, bilnyckel och körkort. Dessutom fick jag med mig mitt Jet-kort så på vägen till Mamma åkte jag och tankade, jag har inte riktigt vant mig än med bilen, jösses vad bensin det gick i! Över en liter/mil, jag som är van vid lilla Cajan som drar 0,7 när han drar riktig mycket och oftast en halvliter.

På vägen till M-B skulle vi hämta 11. Jag frågade om vi inte skulle ta bilen men 11 är en envis en och skulle promt gå. 11 är 93 år och har precis genomgått två höftoperationer, men gå, det skulle hon.

När vi kommer till M-B så har hon, som vanligt, satsat hårt på det här med bjudning. Det är alltid så himla fint när man kommer dit, snitsigt dukat och underbart upplagd mat. Och god mat!!!

Som vanligt så gick tiden så himla fort och helt plötsligt så skulle vi hem. Då gick jag faktiskt och hämtade bilen och skjutsade hem lilla 11. Alltså, hon är så himla söt och vill inte ställa till besvär, det är ju inga problem att stoppa in en tant + rullator i bilen liksom. Ändå så ska hon betala för att åka hem. Söt-11!!

Tror även att Mamma tyckte att det var kul. Jag tycker lite synd om Mammsen som tyvärr alltför sällan kommer ut bland folk, tycker jag alltså, jag vet ju inte, Mamma kanske har ett hemligt umgängesliv.

På vägen hem så skulle jag på affärn och köpa mjölk. När vi kommer dit så springer jag på Lina som jag väl inte träffat på ett halvår minst! Tyvärr så kände jag mig lite halvstressad och längtade hem efter denna tantlunch så det blev hej och hej då. Härreguuud alltså, när ska jag och Lina hinna fika och shoppa och greja egentligen????



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man ser att min pappa är svensk, för han liknar sin bror."
Matilda, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007