Söndag

Efter att ha varit helt mätt igår så missade jag att berätta att jag tror jag är den enda som går bort på lunch och får presenter. Icke dessto mindre fick jag igår en insats till kastruller för att ångkoka saker. Jag vet inte om M-B och Mamma pratat om att jag vill ha en sån, Mamma påstår att dom inte gjort det. Sen av en händelse så såg jag en bok med ordspråk och talesätt när jag gick förbi bokhyllan, jag kunde inte låta bli att titta lite i den, det slutade med att jag fick hela boken, M-B hade aldrig tittat i den påstod hon. Ordspråk och sånt som är så kul!!!

Sen när jag satte mig till rätta framför tvn igår fick jag värsta nysattackerna!!! Så himla jobbigt att nysa 45 gånger på raken kan jag upplysa om. Sen mitt i allt nysande så blir jag lite nervös, tänk om jag smittat M-B eller 11. Tanterna är ju 80 respektive 93 år liksom.

Efter alla nysningarna igår så satte snorigheten in. Jag blir galen! Jag orkar inte vara sjuk nu. När jag är sjuk vill jag bädda ner mig på soffan och titta på film och det kan jag ju inte nu när datorn har gått sönder. Det är så himla synd om mig.

Tre paket näsdukar senare satte febern in. Jag vill inte!

Men det här kan ju vara förklaringen på senaste tidens enorma trötthet. Får hoppas att det är en snabbförkylning som är borta tills på tisdag. Nu ska jag återgå till näsdukarna!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På något sätt har Norge fastnat på Sverige. Jag vet inte om de någonsin släpper taget."
Alma, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007