Tisdag

Men vilket pill det blev med alla sidor här nu när det blev nytt år. Hoppas verkligen att alla länkar har blivit rätt nu. Å andra sidan så ligger väl i stort sett hela Sverige bakis så jag kanske har en dag på mig att ändra om jag märker några fel. Alltid lika skönt att inte vara bakis en sån här dag.

Igår var jag vä lite halvorolig över bilen. Som tur var så var det inga som fyrverkeriade just på min parkering. Puh! Det har alltid varit massa smällande och bilen har varit full med skräp efter nyåren så det kom som en glad överraskning.

När alla var nästan nöjda med sina fyrverkerier så åkte jag iväg och hämtade S-J och familj. Jag hittade direkt men när jag kom in på rätt gata hade jag ju självklart glömt vilket nummer det var så jag fick ringa S-J allafall. Sen hem till dom. S-J hade sagt att han skulle betala soppapengar så jag ställde fram min sparelefant och sa att det bara går att betala med mynt. Då fick jag 250:-! Okej att bensinen går upp i pris nu vid nyår men ändå liksom. När allt var urpackat så öppnar fru S-J dörren igen och lämnar dricks, hemgjord kola! T krävde att receptet skulle upp på receptsidan så nu har jag ordnat det.

Väl hemma igen så ringde jag T och skålade in det nya året i coccilana. Jag hade ju inte vågat ta det förut eftersom jag skulle ut och köra bil på kvällen. Hans katter hade varit helt själva hemma på tolvslaget, stackars katterna. Jag hade faktiskt haft tanken att jag skulle åka hem till honom och vara där med katterna men vågade inte ringa och säga förslaget för han skulle nog bara sagt att det var onödigt. Nu hade han kommit hem till tre katter som inte alls var glada utan snarare skiträdda, till och med tuffingen Apache vägrade komma fram och hälsa när dom hade kommit hem. Stackars sötingarna!

Hittade en passande bild, detta kan säkert hända Ts katter:



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Vi behöver ingen påve i Sverig, för vi är kristna."
Moa, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008