Måndag

Igår så ringde jag till min syrra och frågade hur det kändes med bara en natt kvar, hon jobbade inte utan jag hade lyckats smitta ner henne med baciller så hon låg i feber. Det jag egentligen skulle säga var att det trots allt inte gick att laga mina glasögon. Jag hade hoppats på att hon skulle ha någon bra idé om vad jag ska göra, jag står i valet mellan att gå runt till många optiker och fråga om det går att laga eller så att köpa nya bågar som de får stoppa in de gamla glasen i. Jag fick inget vidare svar tyvärr så jag får fundera vidare.

Igår så började jag och JPH att förbereda oss inför mitt stambyte. Vi bestämde att vi ska synka våra dygnsrytmer tills jag ska bo där. Inte bara det utan jag har fixat en bäddmadrass till jag ska flytta dit, mammor är sååå bra!!! När jag ringde till Mamma och frågade om bäddmadrass så tyckte hon faktiskt att det var bra att vi, för en gångs skull, är ute i tid. Datum på stambytet är inte klart än liksom.

Jag har också nyupptäckt det här med skillnaderna mellan manligt och kvinnligt. Män säger att dom kan medans jag säger att jag kan lite grann. Ofta så har jag faktiskt rätt i allafall när det gäller datorer. Gissa om jag är stolt som faan!!! Anledningen till att jag upptäckte detta är självklart min datorn som tvärdog vid strömavbrottet. Inte för att jag har fått nån ordning på datorn men att den är trasig har jag fått lite mer ordning på.

Sen blir jag ju så himla trött på mig själv. Igår tog jag mig en leverpastejsmacka, bara för att imorse hitta leverpastejen framme på diskbänken. Jag är hopplös på att få in saker i kylskåpet. När jag häromdan lyxade till mig med korv och räksallad så hittade jag räksalladen framme på diskbänken mååånga timmar senare. Känns så jätteekonomiskt när jag gör sånt här.

För övrigt kan jag meddela att långljus från Euroshopper är totalt livsfarliga. Häromdan rasade en bit veke som brann ner på golvet och igår så brann hela sidan på ett ljus upp och det droppade massor av stearin överallt. Nu tänker jag inte handla billiga långljus nåt mer, räcker med brännskador på parketten nu.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag är bästis med en invandrare, men jag tror inte att han vet att han är invandrare. Jag har i alla fall inte sagt något."
Samuel, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008