Fredag

Det här med köttet på Ica fortsätter, nu hittade jag detta: Frysommärkning Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik. Det affären gjorde är ju precis som man gör själv hemma, fryser in varor man köpt för att de ska hålla längre. Jag vet liksom inte om jag är helt sjuk i huvudet som inte stör mig på detta, va???? Sen att hygienen bör förbjuda att plocka upp grejs från golvet är en helt annan sak, sånt snusk gillar jag inte. Jag handlar till exempel väääldigt sällan godis i lösvikt just på grund av att snoriga ungar gräver i byttorna.

Igår när jag höll på att fixa och dona med mina nya hyllor så hittade jag en almanacka från -93. Den har alltså följt med i flytten från Sumpan och inte blivit slängd, helt otroligt men väääldigt kul. Jag och JPH var till exempel i Knivsta den 9:e april och vi avslutade dagen med att gå på VanHalen i Globen. Den 22 december var jag och julshoppade med syrran, systersonen, MrT och en MrTkompis. Ovärdelig vetskap!!!

Till råga på allt så har JPH hittat en grattisteckning som jag gjort till honom, just -93. Hittad i en flyttlåda för en månad sedan ungefär och jaa, JPH har finskt påbrå:

Den 16:e januari var jag tydligen jäkligt produktiv vad gäller teckningar, jag har två stycken på min kyl också. En HackeHackspett och en katten Gustaf. Helt sjukt ju!

Den 20:e februari -93 så spelades det Bingolotto och efter det gick vi på Engelen. MrT rasade över en stolpe. Också sådan vetenskap man bara inte kan vara utan. Den 27:e februari så hade vi haft förfest inför Pelles födelsedagskalas dan innan och jag och syrran hade med oss bollfångare och golfklubba till Engelen och där avnjöt vi SmalareÄnThord! Jösses så länge Thord har varit med i våra liv!

Den 12:e mars så sydde jag och Hide om jobbkläder och färgade dem med bläck! Dagen efter skulle vi spela Bingolotto men fick inte tag i lotter så då gick vi på Lilla Sumpan istället. Hur sjutton orkade jag???? Önskar att jag hade samma energi och livsgnista nu också.

Nostalgichock!!! Av tredje graaaaden!!! 1993 var det vattenfestival och jag släpade med MrT dit för att titta på Electric Banana Band! Efter gick vi och shoppade och då nynnade T på EBB minsann!

Det allra roligaste med det här är att de människor som är med -93 fortfarande finns i mitt liv!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En mormor i Kina är skrynklig på ett gulare sätt. Som när Sydsvenskan ligger i solen och sedan regnar det på den."
Matilda, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008