Onsdag

Det här var ju lite roligt faktiskt. Koldioxidens Vänner Länken öppnas som vanligt i ett nytt fönster/flik.

Idag känns det lite bättre i kroppen. Jag har till och med fått i mig kaffe! Morrontemp 37,4 och trots det så känner jag mig förhållandevis pigg. Det som känns just nu är lite ont i kroppen och musklerna, känns som träningsvärk, kan man få det av att ha feber?

Även fast det känns bättre idag så är jag himla glad att jag bokade om tandläkartiden. Näsan rinner fortfarande massor och det har gått åt en till hushållspappersrulle till snytpapper. Det där med att handla känns väldigt jobbigt fortfarande och nu när jag dricker kaffe igen så har ju mjölken självklart tagit slut. Försökte få MrT att handla mjölk åt mig, det gick ju inte. Hade ett tag plan på att gå till närmaste livsmedelsaffär själv, kom endast så långt att jag tog fram solpuder sen kom febern tillbaka.

Ja, solpuder är nödvändigt för att jag ska gå ut, vill ju inte skrämma slag på människor som jag eventuellt möter.

Var i valet och kvalet om jag skulle dricka vin eller om jag skulle ta en Ibumetin. Jag valde alternativ 2. Anledningen att jag ens övervägde vin är att alla huskurer jag hört om från många länder inkluderar alkohol i någon form. Oftast tillsammans med värme. Från Chile har jag fått receptet att dricka värmd öl, det låter ju nåt så grönjävligt äckligt att jag aldrig vågat prova det. Sprit har jag väldigt svårt att ens lukta på utan att kräkas så det alternativet övervägdes inte över huvud taget.

Jag vill ha lite ork tillbaka! Om inte annat för att jag ska kunna sticka klart lurvisarna som är beställda. Bara jag tänker på att folk väntar så får jag ont i huvudet, eller det kanske jag skulle haft ändå.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I andra länder sitter de på golvet för de har så korta ben."
Patrik, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008